Oryantasyon Toplantısı

by Irmak Akkaya | Eki 22, 2020
Değerli bölüm hocalarımız, emekli öğretim üyemiz Yurt Madenciliği Geliştirme Vakfı Başkanı Prof.Dr. Güven Önal, mezunumuz Nihat Tarhan, bölüm kulübümüzün yöneticileri, erasmus ve çap yapmış öğrencilerimiz ve aramıza yeni katılan öğrencilerimiz ile toplanarak oryantasyon toplantımızı online olarak gerçekleştirdik. Eğitim hayatları için yeni öğrencilerimize değerli tavsiyeler veren hocalarımız ve değerli konuklarımız okulumuzu tanıtmış ve eğitim hayatları boyunca gerekli olacak konularda bilgilendirmeler yapmıştır.

Toplantıya ilgi gösterip katılan herkese teşekkür ederiz. Mutlu bir eğitim hayatı geçirmenizi diliyoruz.

oryantasyon