İstanbul Teknik Üniversitesi Cevher Hazırlama Mühendisliği Kulübü tarafından gerçekleştirilen 'Cevher Hazırlama Online Seminerleri' kapsamında konuğumuz  Sayın Evren Ören oldu.  

Konuğumuz Evren Bey,  İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği mezunudur. Lisansı sonrasında İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Cevher Hazırlama Bölümünde yüksek lisansına başlamıştır. Sonrasın üniversitemizin çift yüksek lisans diploma programı ile ve Aachen Teknik Üniversitesi’nde de Cevher Hazırlama üzerine yüksek lisans yapmıştır. Ayrıca madencilik projelerinin finansmanı konusunda MBA unvanına sahiptir. 12 yıllık kariyerine KHD Humbold Wedag AG’de Proses Mühendisi olarak başlamıştır ve tüm dünyada birçok kömür ve cevher hazırlama tesisini devreye almıştır. Şu anda Almanya'da allmineral şirketinin satış ekibine liderlik etmektedir.

Değerli bölüm öğretim üyelerimiz, mezunlarımız ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen seminerde Sayın Evren Ören şu anda çalışmış olduğu allmineral şirketi hakkında sunum yapmış ve kariyer basamaklarını atlarken yaşamış olduğu tecrübeleri bizlere aktarmıştır. Sonrasında iş arkadaşı ve değerli mezunumuz Sayın Büşra Fırtına ile allmineral tarafından kurulan tesislerin kurulumu ve prosesi hakkında kısaca bilgilendirme yapmıştır.

Kendilerine teşekkür eder ve  başarılarının devamını dileriz...

evren-oren