2021-2022 yılı mezuniyet töreni 28 Temmuz 2022 Perşembe günü gerçekleştirildi. Fakülte birincimizin konuşmasının ardından bölümlerinde dereceye giren öğrencilerimiz takdim edildi.

Dereceye giren öğrencilerimize olan desteklerinden dolayı Sarkuysan, Tüfekçioğlu Kauçuk Makina A.Ş., Merta Maden Makina Ltd.Şti., Türk Maadin Şti. A.Ş., S&B Endüstri Mineraller A.Ş., Yurt Madenciliği Geliştirme Vakfı, TMMOB Maden Mühendisleri Odası, ve Maden Fakültesi Vakfı'na teşekkür ederiz. Dereceye giren mezunlarımızın takdim edildiği videoya aşağıda verilmektedir.

Dereceye giren mezunlarımız:

1. Fulya Mennik
2. Halide Nur Dursun
3. Nisa Nur Günaydın

Yer Bilimleri Öğrenci Bitirme Tasarım Projeleri Sempozyumu YER 2022 Bildiri Kitabı’nda yayınlanacak bildiriler arasından seçilen tezlerde bölümümüz mezunlarından Fulya Mennik birinci olurken, Gizem Yaren Karataş üçüncü olmuştur.

Kendilerini ve danışmanlarını başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Dereceye giren tez ödülleri:

1. “Ömrünü Tamamlamış Cep Telefonu Lityum-İyon bataryalarından Değerli Metallerin Kazanımı ” - Cevher Hazırlama Mühendisliği Bölümü
Fulya MENNİK, Doç. Dr. Fırat BURAT, Araş. Gör. Nazlım İlkyaz DİNÇ, Araş. Gör. Zeynep ÜÇERLER

3. “Hafif Asidik Ortamda Köpürtücü Karışımlarının Kabarcık Çapına Etkisi” - Cevher Hazırlama Mühendisliği Bölümü’
Gizem Yaren KARATAŞ, Öğr. Gör. Dr. Şükriye Beste AYDIN

Tüm mezunlarımızı tebrik eder ve hayatları boyunca başarılar dileriz.
DSCN1300IMG20220728162852IMG20220728162114   IMG20220728161715DSCN1225