İstanbul Teknik Üniversitesi Cevher Hazırlama Mühendisliği Kulübü tarafından gerçekleştirilen 'Cevher Hazırlama Online Seminerleri' kapsamında konuğumuz  Sayın Şahan Gül oldu.  

Konuğumuz Şahan Bey,  lisans eğitimini İTÜ Cevher Hazırlama Mühendisliğinde tamamlamış ve ayrıca İTÜ Girişimcilik ve İnovasyon Yönetimi yüksek lisans derecesi bulunmaktadır. Lisans yıllarında İTÜ Cevher Hazırlama Mühendisliği Kulübü başkanlığı ve Yurt Madenciliği Geliştirme Vakfı-Gençlik Komitesi kurucu başkanlığı yapmıştır. Şu anda Helmholtz Enstitüsü'nde (Almanya) Bilimsel Araştırmacı olarak flotasyon konusunda çalışmaktadır. Son üç yılda St, Petersburg Madencilik ve Teknoloji Üniversitesi'nde bulunmuştur. Halen Montanuniversitaet Leoben (Avusturya) ve Bergakademie Freiberg'de yüksek lisans eğitimini sürdürmektedir.

Değerli bölüm öğretim üyelerimiz, mezunlarımız ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen seminerde Sayın Şahan Gül yurtdışı burs imkanları, yurtdışında eğitimin nasıl olduğu ve hangi derslerin verildiği hakkında bilgi verirken tecrübelerinden bahsetmiştir.

Kendilerine teşekkür eder ve  başarılarının devamını dileriz...

indir